Welcome

Welcome

Tuesday 7 February 2017

ARGH...miten vaikeaa

ARGH... miten vaikeaa on liikunnan aloittaminen. Etenkin kun yöl on nukuttu nolla tuntia. Saisin vieläkin nukkua 3-4 tuntia mutta hermoilen kuntosalille menoa. Olen siis menossa kuntosalille ekaa kertaa sitten 2013, ja jos ei lasketa sairaalan kuntosalia mukaan, niin eka kerta kun kuntoilun ja harrasteen merkeissä meen kuntosalilli sitten vuoden 2007 eli 9½-vuotta sitten kävin viimeksi kuntosalilla. En siis ole käynyt kertaakaan fittness24seven kuntosalilla vaikka olen niin väittänyt muille. ARGH... oisin voinut siis mennä jo tunti sitten kuntosalille niin oisin ollut nyt valmis ennen aamu sali kävijöitä. Nyt ei viitsi oikeen eka kertalaisena mennä aamu ruuhkaan. Odotan klo 10 asti jolloin menen kuntosalille. Jollei uni sitten tule silmään juuri tuolloin. Voisin varmaan suunnitella täs miljoona eri reittiä siihen miten ja milloin pääsen menemään ekaa kertaa kuntosalille.

ARGH... flunssa iskemässä!!!! Äiti ja Anne olivat eilen päiväl käymäs runebergin torttuja syömäs. Ja kummatkin vähän flunssassa. Yöllä alkoi aivastelu, nyt nokka hieman tukossa. ARGH... nukuttaa muttei uni tule kuitenkaan. .... uni tuli ja kello 12 heräsin.

ARGH... kuntosali jäi väliin unettoman yön takia :( ois pitänyt vaan mennä keskellä yötä kuntosalille. No ainakin sain nukuttua kuusi tuntia. Nyt nukuttaa vielkin.... no tuli mentyä takas nukkumaan ja nukuttua yht. 10 tuntia... ARGH... vielläkin nukuttaa... pitäis saada illal unta, huoh...

Siis mulla on unirytmi aivan sekaisin...

ARGH... ruoka kuvia kaikkialla!!! Nyt tekee miel herkkuja ja tv ja netti on täynnä herkkuja, eniten tekee mieli lettuja. Söin lidlin hernekeiton joka täytti nopeasti vatsan, jaksoin vain puolet ottamastani annoksesta. Lidlin hernekeitto on ihan erilainen kuin mihin olin tottunut. Tänään oon syönyt 900kcal ja tämä onnistui vain koska nukuin lähes koko päivän. Aion ottaa huomisesta lähtien rytmiksi klo 7 heräämisen ja klo 22 nukkumaan menon. Ja joka päiväksi liikunnan.

No comments:

Post a Comment