Welcome

Welcome

Sunday 9 July 2017

Vakavia ja tärkeitä mietteitä

Eilen lauantaina Turun matka toi paljon tärkeitä mietteitä päähäni. Olin siis ekaa kertaa 150 kiloisena reissussa ja sain huomata ettei minusta ole reissaajaksi taikka tekemään asioita mitä olisin halunnut. Olin luullut että pystyisin kävelemään ihan hyvin Turun keskustan läpi, ja todellisuus iski kun en jaksanut edes 700m kerralla, ja mäet menivät 200m ja sitten tauko. Suunnittelin paljon tekemistä Turun reissulle mutta ainoa asia mitä ennätimme tekemään oli näkemään kauppatori, tuomionkirkko, syömään joen rannassa ja Suskin haluama Turun Kaupungin Käsityöläismuseo eli 1829 palaneet rauniot, ja sitten jäätelö tauko joen rannalla missä nähtiin veneilijöitä ja bikini tanssijoita veneen kannella. Oikeen USA fiilistä.

Kesäkin on mennyt jo puoleen väliin enkä ole saanut mitään aikaiseksi. Pihanikin on aivan hoitamaton, eikä edes kesäkukkia ole laitettu kasvamaan. Ulkonäöstäni huolehtiminen on jäänyt kokonaan, ei suihkuja, ei hampaiden pesuja, ei siistejä vaatteita, ei koruja, ei nenäkorua, ei kynsilakkaa, ei meikkiä, ei hiuskampauksia, ei siis yhtään mitään. Kotini on hoitamaton, en ole pitkään aikaan imuroinut taikka pessyt lattioita, olohuone on aina hetkessä kaaottinen eikä pysy millään siistinä, sänkyä ei ole pedatty siis aikoihin, sisällä pioneiden hoito on jäänyt olemattomaksi, kylppärin allas on aina sontainen, keittiö ei pysy puhtaana sillä inhoan koko keittiötä, se on pimeä ja ahdas, en ole onnistunut karsimaan tavaroita jotta saisin vilmalle nukkumapaikan ja syöntipaikan, ikkunat ovat likaisia, pölyjä ei ole pyyhitty puoleen vuoteen, sohvaa ei ole vieläkään koristeltu ja peitelty semmoiseksi kuin haluaisin sen olevan, takana olevaa patjaa ei ole vielä peitetty, M ja E kirjaimia ei ole vielä uudestaan kiinnitetty peilin yläpuolelle, viski kristallilaseja ei ole vielä löytänyt, makuuhuone ei näytä makuuhuoneelta vaan tavara varastolta, rahia en ole viel myynnyt, kellari pitäisi läpikäydä ja karsia tavaraa reippaasti. Harrastuksista sen verran että en ole vieläkään maalannut kaunista taulua olohuoneeseen ja makkariin, piha on hoitamaton, en ole käynyt vesijuoksemassa pitkään aikaan, talviturkki on viel tallel eli en ole käynyt luonnon vedes uimassa :( , en ole tallentanut ohjelmia ulkoiseen kovalevyyn sillä 80% tallenteistani katoaa elokuun lopussa, en ole seurannut mitään sarjaa pitkään aikaan, en ole kävellyt pitkään aikaan jollei eilistä turun matkaa huomioida. Kaikki on päin mönkää. Alkaa muistuttaa aikaa ennen auroraan menoa. Ainoa asia on että nyt se ei ole vaihtoehto ku vilman pitäisi tulla minulle loppu kesästä taikka alku syksystä. Se miten aika muistuttaa hetkeä ennen auroraan joutumista on asunnon kunto, oma hygienia, harhoille puhuminen, koko aikainen väsymys ja paljon nukkuminen sekä asioiden välinpitämättömyys. Auroraan joutuminen ei olekkaan niin simppeliä tänä päivänä. Ensin joutuu malmin sairaalan päivystysosastolle ja sit sieltä kuntoutusosastolle tai pitkäaikaiselle osastolle auroran sairaalaan. Viimeksi kun olin aurorassa niin lihoin siel +26kg ja jos nyt joutuisin sinne niin varmasti lihoisin taas + 26kg joten sit painaisin 179kg eli enemmän kuin ystäväni Anne.

Miten sitten saisin painoni ja järkeni kuntoon? Viikko-ohjelmalla. Ok tein viikko-ohjelman mikä sisältää liikuntaa ja kodin hoitoa ja pihatyöt ja hygienian. Katsotaan pystynkö toimimaan sen avulla.

No comments:

Post a Comment