Welcome

Welcome

Thursday 29 June 2017

Elämän sisältö

Olen tajunnut että ihmis suhteissa ei aina katota ulkonäköä vaan pikemminkin elämänlaatua ja arki elämää ja sitä mitä ihmiset tekevät elämänsä aikana. Eihän ketään voi tavata jos ei elä elämää ja elämä ei voi perustua vaan oikean loppu elämän elämänkumppanin saamiseen, tai mahdollisen lasten hankinnan mahdollistajan löytämiseen. Olen tasan tarkkaan elänyt elämässäni kaksi kertaa siten etten ole ajatellut asioiden johtavan lasten ja perheen perustamiseen. Ensimmäinen oli vuoteni au-pairina Lontoossa ja toinen oli suhteeni Sam-nimiseen mieheen. Eka päättyi kahteen traumaan ja toinen loppui viel traumaattisemmin. Mun elämässä ei oikein ole mitään sisältöä, mä vaan oon. En harrasta mitään, en tee vapaa ajalla mitään, en käy töissä taikka koulussa, minulla tällä hetkellä ei ole lemmikkiä kotona, en käy ulkona, en matkusta ulkomailla taikka kotimaassa, minulla ei ole rahaa kuin peruselämiseen, en käy näkemässä uusia fb tuttavuuksia, en flirttaile, en käy kirjastoissa, en käy kolmannen sektorin palveluissa, en käy jumpissa, en käy kuntosalilla, en käy työväenopiston kursseilla, en käy baareissa, en käy leffoissa taikka ennakkonäytöksissä.

Näin juuri tv-ohjelmasta Gigolo miten tämä täysin treenattu gigolo harrasti seksiä plussa kokoisen naisen kanssa. Näky oli aivan eriä kuin mitä olen aiemmin nähnyt tv:ssä. He olivat kuvanneet otoksen hyvin tarkasti. Aloin miettiä jos tämä plussa kokoinen nainen näytti siltä miltä näytti, eli kauniilta mutta melko vieraalta näyltä, niin mitenkä sitten seksi näyttäis jos mun kokoinen sairaaloisen lihava nainen harrastaa seksiä. Olen vaan nähnyt tv:stä vuosien mittaan joitain erinäisiä ohjelmia missä ihmiset harrastaa rakastelua, ei itse seksiä kuten tässä ohjelmassa. Olen tosin nähnyt puhtaasti pornomaisia ohjelmia ja elokuvia missä hoikat ja kauniit tekevät feikkimäisät seksi, minkä on useimmiten ohjannut joku pervo mies. Olen myös nähnyt pari dokumenttia missä n. 300kg ihmiset kertovat seksi elämästään ja miten on mahdollista olla seksuaalinen olento sen painoisena. Mutta itse plussa kokoisen naisen tekemässä seksi istuntoa en ole nähnyt ennen tämän sarjan näkemistä. Tämä sai minut ajattelemaan omaa seksuaalisuuttani ja sitä miltä näyttäisin nykyisellä painollani peti puuhissa. Ajatukseni sai minut tajuamaan etten todellakaan ole sinut kehoni kanssa, enkä kuntoni kanssa. Kuntoni mainitsin sen vuoksi ettei minusta ole seksuaaliseksi olennoksi tässä kunnossa. En edes ajattele seksiä taikka kumppanin löytämistä, en ole ajatellut pitkään aikaa. Kaikki johtuu siitä etten kykene edes selviytymään arjesta ja olen älyttömän jäykkä selästäni. Ulkonäössäni ei ole mitään viehättävää mikä kutsuis miehiä muusta syystä kuin pikapanosta ja osalle en varmaan kelpais edes siltä osin. Eli tavallaan huono ulkonäköni suojaa minua mutta samalla estää mahdollisten hyvien ihmissuhteiden alkamisen sillä ihmiset eivät halua tutustua muhun. En tarkoita pelkästään seksuaalisuuden vuoksi vaan aivan yleisesti.

Miltä minä sitten näytän muitten silmin? Miltä näytän kun kuljen tuolla kaupungilla taikka käyn kaupassa tai odotan bussia? Näytän epäsiistiltä, likainen tukka, sontaset epäsopivat vaatteet, pureskelen kynsiäni julkisesti, haisen, raavin haavoja auki julkisesti, päästelee paukku pieruja julkisesti, hengästynyt, hikoileva, jättimäiseltä, köyhältä, sairaalta, huonokuntoiselta, rintoja oikaisevalta vilauttelijalta, keltahampaiselta, korvia kaivavalta ja nenää kaivavalta huono käytökselliseltä ihmiseltä. Miten sitten voin muutta tätä ulkoista olemustani? Kuusi perus asiaa ainakin voin alkaa tehdä, eli 1) lopettaa kysien antaumuksellisen pureskelun ja verille pureskelun, 2) lopettaa pieremisen julkisilla paikoilla ja lopulta myöskin kotosalla, 3) lopettaa korvavaikun kaivuun korvista ja 4) lopettaa nenän antaumuksellisen kaivamisen julkisilla paikoilla käyttäen sen sijaan nenäliinaa ja jättäen nenän kaivuun vessaan, 5) haarojen kaivuu jätettävä pois kokonaan, ei ole kovin naisellista. Yksi asia joka epäkunnioittaa minun naiseuttani on 6) rintojen kohottaminen paikalleen julkisesti. Minun pitää jättää rintaliivien oikominen ja rintojen asettaminen uudelleen rintaliiveihin pois julkisilta paikoilta ja tehdä se jatkossa yksityisesti vessassa tai muualla vastaavassa privaatissa paikassa. Sama koskee alushousujen oikomista ja haaravälin vilvoittaminen pitää jättää pois julkisista paikoista. Sillä kun ajattelee niin ei muut tee näitä julkisesti, ei edes puliukot ja akat. Vois ajatella että kyl jotkut tekee mutta kun mietin asiaa niin en ole nähnyt ketään tekevän niin julkisesti. Olen oppinut nuo huonot tavat lapsuuden kodissani. Ja oikeastaan ei kukaan muu tee minun suvussa noita tapoja paitsi vanhempani. Toinen tekee toisia pahoja tapoja ja toinen toisia, ja kummatkaan eivät sietäneet toistensa pahoja tapoja ollenkaan kun olivat yhessä. Siskollani ei ole yhtään huonoo tapaa opittu vanhemmilta. Minä en vaan koskaan oppinut mitä tehdään kodin seinien sisällä ja mitä ei tehdä julkisissa paikoissa. No mitenkä sitten muut negatiiviset asiat ulkomuodossani? Vaatteet vois vaihtaa kahen päivän välein ja pyykki pestä kahen viikon välein, suihkussa tulisi käydä kahesti viikossa ja saunassa kerran viikossa. Karvojen poisto tulisi tehdä säännöllisesti ja samoin nenän ja korvien puhdistus. Kynnet tulisi pestä siisteiksi joka päivä ja hampaat pestä päivittäin ja valkaista. Sitten voisin hoitaa arvet pois näkyvistä ja hoitaa ihottumat sekä rumat ihoalueet pesulla ja rasvauksella, näil tarkoitan hien värjäämiä kaulan alustaa ja kainaloiden alta värjäymä kohdat, sekä jätti ihottuma alue käsivarsissa Jalkahoidon voisin tehdä kahen viikon välein ja samalla lakata kynnet. Kun olen saanut nämä perus asiat kuntoon niin voin alkaa miettiä meikin käyttöä, korujen käyttöä ja hiuskampauksia sekä muodin seuraamista 😊 Jospa otan tämänkin projektin tehtäväksi kesän ajaksi.












No comments:

Post a Comment