Welcome

Welcome

Monday 9 January 2017

Selkäsäryt helvetistä

Eli liikunta osuus on epäonnistunut täysin tähän mennessä. Tasan tarkkaan 0% liikuntaa tehty ekan viikon aikana. Tänään alkaa uusi viikko ja uudet yritykset. Selkäni on pirun kipeä, jäykkä sekä epäryhdikäs, mikä kaikki vaikeuttaa kävelyä. Sen vuoksi siirsin hieronta aikani täksipäiväksi. Käyn siis Relaxin opiskelija hieronnassa Pasilassa silloin tällöin. Joudun kylläkin nyt satsaamaan hierontaan jotta pystyn edes kävelemään, puhumattakaan kuntosalista. Oon päättänyt kävellä tän tammikuun ja aloittaa kuntosalin helmikuussa. 1h-2h per päivä kävelyä, joka päivä, niin sillä kunto kohenee, plus kevyttä ruokailua.
Ai että teki tuskallisen kipeää hieronnassa, jokainen kosketus oli tuskaa ja viel ku hieroja otti kyynärpäällä niin sattui helvetisti. Kun lähdin hieronnasta ei ollut jälkeäkään kyttyräselästä ja huonosta ryhdistä. Piti vähän venytellä jälkiperään, mut vain pari minuuttia niin auttoi jo. Yö oli tuskaa, en saanut unta ku selkä oli ihan outo ja tyynyt eivät soveltuneet suoristettuun selkään. Lopulta laitoin paljon tyynyjä jotta olin puol istuvas asennos. Viel lisäksi lämpötyyny ihan kuumimmillaan lämmittämään lihaksiani niin ai että oli ihanaa. Nukuin koko yön näin paitsi että lämpötyyny sammutettuna tietty.
Kävely on sinänsä tukalaa ku alaselässä on pistävä kipu. Mietin onko sinne jäänyt joku neulan kärki vuonna 2009 marraskuussa ku multa otettiin selkäydinnäyte. Sillä siitä asti selkä ongelmia on esiintynyt. Mistä sitä tietäis vaikka sinne ois jäänyt. No kuitenkin kävellessä eka ei ole ongelmia paitsi huono kunto, sit 5-10min päästä selkää alkaa sattua ja lähes välittömästi tulee tosi pisteliäs kipu aina samaan kohtaan ristiselässä, ja jos jatkaa kävelyä liikaa eli 2-5min enempi ku pitäis, niin lopulta jalat eivät edes liiku, lantio seudulle ja jalkoihin tulee "halvaantumis tila" enkä kykene enää liikkua.

No comments:

Post a Comment